Siļķes ar kaviāru

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 8 siļķu filejas
  • 2 skābeni āboli
  • 1 citrons
  • 200 g saldā krējuma
  • 100 g kaviāra
  • 50 g mandeļu
  • 2 -3 pilieni aveņu etiķa
  • Kressalāti
  • Kajennas pipari
  • Gāzēts minerālūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Filejas mērcē 30 min. minerālūdenī. Nomazgā ābolus, pārgriež uz pusēm, izņem sēklotni, sagriež vienāda biezuma šķēlēs, apslaka ar citrona sulu un kārto traukā. Saputo saldo krējumu, pievienojot aveņu etiķi un Kajennas piparus. Zivs filejas satin rullīšos un liek uz ābolu ripām. Putukrējumu samaisa ar mandelēm un kaviāru, pilda izveidotajos rullīšos. Pasniedz dekorētus ar kressalātu zaļumiem un pilngraudu rupjmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi