Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinētas ceptas siļķes ar dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg siļķu
  • 4 selerijas kāti ar zaļumiem
  • 2 burkāni
  • 2 violetie sīpoli
  • 2 lauru lapas
  • 1 fenheļa saknenis
  • 125 ml saulespuķu eļļas
  • 1 ēdamk. kadiķogu
  • 1 ēdamk. sinepju sēklu
  • 3 ēdamk. pīniju sēkliņu
  • ½ l baltvīna etiķa
  • 1 ēdamk. cukura
  • Milti
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Siļķes iztīra, noskalo, nosusina un ierīvē ar sāli, pipariem. Tad apviļā miltos un apcep no abām pusēm. Nomazgā un notīra dārzeņus. Sīpolus un fenheli sagriež ripiņās, selerijas gabaliņos, burkānus – stienīšos. Uzkarsētā eļļā sautē dārzeņus, pievienojot lauru lapas, kadiķu ogas, sinepju un pīniju sēkliņas, etiķi un ½ l ūdeni, cukuru un sāli. To visu sautē 4 min. Pagatavoto maisījumu pārlej pāri zivīm un novieto 3-4 dienas vēsumā. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem vai rudzu maizi.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas