Marinētas ceptas siļķes ar dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg siļķu
  • 4 selerijas kāti ar zaļumiem
  • 2 burkāni
  • 2 violetie sīpoli
  • 2 lauru lapas
  • 1 fenheļa saknenis
  • 125 ml saulespuķu eļļas
  • 1 ēdamk. kadiķogu
  • 1 ēdamk. sinepju sēklu
  • 3 ēdamk. pīniju sēkliņu
  • ½ l baltvīna etiķa
  • 1 ēdamk. cukura
  • Milti
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Siļķes iztīra, noskalo, nosusina un ierīvē ar sāli, pipariem. Tad apviļā miltos un apcep no abām pusēm. Nomazgā un notīra dārzeņus. Sīpolus un fenheli sagriež ripiņās, selerijas gabaliņos, burkānus – stienīšos. Uzkarsētā eļļā sautē dārzeņus, pievienojot lauru lapas, kadiķu ogas, sinepju un pīniju sēkliņas, etiķi un ½ l ūdeni, cukuru un sāli. To visu sautē 4 min. Pagatavoto maisījumu pārlej pāri zivīm un novieto 3-4 dienas vēsumā. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem vai rudzu maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi