Grilēts sarkanasaris

Sastāvdaļas

  • 4 sarakanasara filejas
  • Marinādei
  • 2 citroni
  • 1 -2 ķiploku daiviņas
  • 6 ēdamk. eļļas
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. Sajauc visas marinādei paredzētās sastāvdaļas un uzziež zivju filējām. Marinē 20 min. Tad grilē no abām pusēm aptuveni 20 min. Pasniedz ar sviestā ceptiem kartupeļiem, garšaugu sviestu un salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi