Saida zaļumu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 saidas filejas
  • 3 olas
  • 1 citrons
  • 150 g skāba krējuma
  • 150 g bieza jogurta
  • 50 g kausēta siera
  • 2 ēdamk. miltu
  • 6 ēdamk. rīvmaizes
  • 1 tējk. sinepju
  • Bazilika
  • Citronmētras
  • Dilles
  • Gurķu mētras
  • Kressalātu
  • Kārveles
  • Pētersīļi
  • Maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc krējumu un jogurtu, pievieno sīki sakapātas un novārītas olas. Pievieno nomazgātus zaļumus, sinepes, citrona sulu, sāli, un piparus. Noskalo zivi, apslaka ar citrona sulu, ierīvē ar sāli, pipariem un apviļā miltos. Sakuļ olu ar 2 ēdamk. ūdens. Filejas iemērc olā un apviļā rīvmaizē, apcep no abām pusēm izkausētā sviestā. Zivi pasniedz ar zaļumu mērci un rotā ar citronmētru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi