Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Saida zaļumu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 saidas filejas
  • 3 olas
  • 1 citrons
  • 150 g skāba krējuma
  • 150 g bieza jogurta
  • 50 g kausēta siera
  • 2 ēdamk. miltu
  • 6 ēdamk. rīvmaizes
  • 1 tējk. sinepju
  • Bazilika
  • Citronmētras
  • Dilles
  • Gurķu mētras
  • Kressalātu
  • Kārveles
  • Pētersīļi
  • Maltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc krējumu un jogurtu, pievieno sīki sakapātas un novārītas olas. Pievieno nomazgātus zaļumus, sinepes, citrona sulu, sāli, un piparus. Noskalo zivi, apslaka ar citrona sulu, ierīvē ar sāli, pipariem un apviļā miltos. Sakuļ olu ar 2 ēdamk. ūdens. Filejas iemērc olā un apviļā rīvmaizē, apcep no abām pusēm izkausētā sviestā. Zivi pasniedz ar zaļumu mērci un rotā ar citronmētru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas