Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Reņģes alus mīklā

FOTO: Shutterstock.com

Vienkārša uzkoda ikdienai vai svētku galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģes
  • 1 glāze milti
  • Tumšais alus - pēc nepieciešamības
  • Pipari un sāls pēc garšas
  • Olīveļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Miltus sajauc ar pipariem, pielej alu un sajauc, līdz veidojas viendabīga, ne pārāk šķidra masa.
  2. Reņģes apviļā miltos, mērcē mīklā un cep verdošā eļļā zeltainas. Pasniedz ar krējuma-majonēzes-ķiploku mērcīti.

    Labu apetīti!
    Reņģes apviļā miltos,  mērcē mīklā un cep verdošā eļļā zelta...

    FOTO: Shutterstock.com

Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas