Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Plaudis ar zemeņu risoto

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 plauži
  • 12 zemenes
  • 2 šalotes sīpoli
  • 1 dzeltena paprika
  • 150 g rīsu
  • 150 g zivju buljona
  • 4 ēdamk. baltvīna
  • 4 ēdamk. Filadelfijas siera
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 2 ēdamk. ūdens
  • 1 tējk. cukura
  • 1 tējk. balzamiko etiķa
  • Timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivis izķidā un atdala filejas, ierīvē ar sāli, pipariem un apcep. No galvām, asakām un garšaugiem uzvāra buljonu. Sīpolus smalki sagriež un apcep, pievieno rīsus, iemaisa sviestu, pielej baltvīnu un buljonu. Vāra visu līdz gandrīz gatavs. Tad pievieno sieru, sagrieztas zemenes, kubiņos sagrieztu papriku un sautē vēl 2 min. No iegūtās masas izveido apaļu formu. Pārkaisa ar timiānu un pārlej ar mērci, kas pagatavota no četrām zemenēm, sablenderētām ar ūdeni, cukuru, balzamiko etiķi un sviestu. Ēdienu dekorē ar svaigām zemenēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu, ābolu un sakņu salāti

Puravu, ābolu un sakņu salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas