Cepta pikša ēģiptiešu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 700 g pikšas filejas
  • 100 g ūdens
  • 2 tomāti
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 2 ēdamk. tomātu biezeņa
  • 1 tējk. samaltu brūno ķimeņu
  • Olīveļļa
  • Pētersīļi

Pagatavošana

45 min.
  1. Nomizo un smalki sakapā ķiploku. Uzkarsētā olīveļļā apcep ķiploku, pievieno ķimenes, tomātu biezeni un ūdeni. Visu apmaisa un savāra. Ar sviestu ieziestā cepam traukā liek zivi un pārlej ar mērci. Noskalo un šķēlītēs sagriež tomātus, ko kārto uz zivs. Apslacina ar eļļu un liek pārklātu ar foliju cepties 15 min., 175°C. Tad noņem foliju un cep vēl 15 min., līdz zivs gatava. Uzkaisa nedaudz sasmalcinātus pētersīļus. Pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi