Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta pikša ēģiptiešu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g pikšas filejas
  • 100 g ūdens
  • 2 tomāti
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 2 ēdamk. tomātu biezeņa
  • 1 tējk. samaltu brūno ķimeņu
  • Olīveļļa
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Nomizo un smalki sakapā ķiploku. Uzkarsētā olīveļļā apcep ķiploku, pievieno ķimenes, tomātu biezeni un ūdeni. Visu apmaisa un savāra. Ar sviestu ieziestā cepam traukā liek zivi un pārlej ar mērci. Noskalo un šķēlītēs sagriež tomātus, ko kārto uz zivs. Apslacina ar eļļu un liek pārklātu ar foliju cepties 15 min., 175°C. Tad noņem foliju un cep vēl 15 min., līdz zivs gatava. Uzkaisa nedaudz sasmalcinātus pētersīļus. Pasniedz ar rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas