Meksikāņu pangasīdsams

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Pangas;idsama filejas iesmiņi
  • 280 g žāvēti tomāti
  • 50 ml kausēta margarīna
  • ½ tējk. kajennas piparu
  • ½ tējk. ķiploku pulvera
  • ½ tējk. timiāna
  • ½ tējk. sāls
  • ½ tējk. melno piparu
  • Čili pipari
  • Dilles

Pagatavošana

40 min.
  1. Sajauc Kajennas piparus, ķiploku pulveri, sasmalcinātas dilles, timiānu, sāli un piparus. Pangasijas filejas atsaldē, ieziež ar margarīnu un apvārta garšvielu maisījumā. Pangasijas fileju cep aptuveni 30 min., 175°C. Pārlej ar sasmalcinātiem žāvētiem tomātiem un čili pipariem, turpina cept, līdz zivis var viegli sadalīt ar dakšiņas palīdzību.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi