Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa tomātu peldē

Cūkgaļa tomātu peldē

FOTO: jurka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg cūkas maltās gaļas
  • 0.5 nelielas jaunās kāpostgalvas
  • 2 burkāni
  • Daži sīpoli
  • 2 olas
  • Pāris ķiploka daiviņas
  • 0.5 l tomātu sulas
  • Sāls
  • Pipars
  • Lauru lapas
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vajadzīgās sastāvdaļas notīra un sagatavo.
    Vajadzīgās sastāvdaļas notīra un sagatavo.

    FOTO: jurka

  2. Maltajai gaļai klāt 2 olas un dažus mazus sīpolus vai pusi no liela sīpola, klāt arī sāli un piparus.
    Maltajai gaļai klāt 2 olas un dažus mazus sīpolus vai pusi n...

    FOTO: jurka

  3. Pa to laiku liek uz pannas cepties sagrieztus kāpostus, lai apbrūninās un sakrītas tilpumā.
    Pa to laiku liek uz pannas cepties sagrieztus kāpostus, lai...

    FOTO: jurka

  4. Kamēr kāposts sildās - var no gaļas iztaisīt kotletītes, formas un lielums katram pēc ieskatiem.
    Kamēr kāposts sildās - var no gaļas iztaisīt kotletītes, for...

    FOTO: jurka

  5. Sagatavo arī cepšanai sīpolu un burkānu, burkānus vēlams griezt ar nazi nevis rīvēt.
    Sagatavo arī cepšanai sīpolu un burkānu, burkānus vēlams gri...

    FOTO: jurka

  6. Liek uz sakarsētas pannas cepties kotletītes, viņas nav jāizcep, tikai viegli jāapbrūnina, jo savu pilngatavību viņas sasniegs citur.
    Liek uz sakarsētas pannas cepties kotletītes, viņas nav jāiz...

    FOTO: jurka

  7. Kāposts jau izskatās gatavs.
    Kāposts jau izskatās gatavs.

    FOTO: jurka

  8. Tas nozīmē, ka laiks likt apcepties sīpolus un burkānus, šeit vēlams piegriezt klāt arī mazliet ķiploka.
    Tas nozīmē, ka laiks likt apcepties sīpolus un burkānus, šei...

    FOTO: jurka

  9. Kad dārzeņi izskatās pusgatavi, tad tiem pievieno pirmīt apcepto kāpostu un pāris lauru lapas.
    Kad dārzeņi izskatās pusgatavi, tad tiem pievieno pirmīt apc...

    FOTO: jurka

  10. Visu pārlej ar tomātu sulu, traki pārspīlēt ar nevajag, tā, lai neapsedz visu.
    Visu pārlej ar tomātu sulu, traki pārspīlēt ar nevajag, tā,...

    FOTO: jurka

  11. Ļauj uzsilt visam līdz viršanai un tad samazina liesmu teju līdz minimumam un uzliek visam pa virsu pirmīt apceptās kotletītes. Traukam liek virsū vāku virsū un ļauj, lai viss lēnā garā sildās minūtes divdesmit vai kamēr dārzeņi ir mīksti un gatavi.
    Ļauj uzsilt visam līdz viršanai un tad samazina liesmu teju...

    FOTO: jurka

  12. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un zaļumiem.

    Labu apetīti.
    Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un zaļumiem. 

Labu apetīti...

    FOTO: jurka

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes