Pangasīdsams ar tropisko augļu salsu

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 450 g pangasīdsama fileju
  • 430 g tropisko augļu salāti
  • 230 g veselu kukurūzas graudu
  • 50 g sarkano sīpolu
  • 2 ēdamk. sakapātu zaļo čilli piparu
  • 2 ēdamk. laima sulas
  • 1 ēdamk. sakapātu svaigu cilantro
  • ½ tējk. paprikas pulveri

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajauc sasmalcinātus tropiskos augļu salātus, kukurūzu, sasmalcinātus sīpolus, čili piparus un cilantro. Pangasīdsama fileju atkausē, apslacina ar laima sulu un paprikas pulveri. Zivi grilē no abām pusēm, līdz var viegli sadalīt ar dakšiņas palīdzību. Zivi pasniedz ar pa virsu pārklātu augļu salsu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi