Grilēts pangasīdsams

Sastāvdaļas

  • 500 g pangasīdsama iesmiņu
  • 50 ml sviesta
  • 1 tējk. sīpolu pulvera
  • 1 tējk. kaltēta bazilika
  • ½ tējk. ķiploku sāls
  • ½ tējk. kaltēta timiāna
  • ¼ glāze miltu
  • ¼ glāze kukurūzas miltu
  • ¼ tējk. balto piparu
  • ¼ tējk. kajennas piparu
  • ¼ tējk. piparu

Pagatavošana

20 min.
  1. Kopā sajauc sīpolu pulveri, kaltētu baziliku, ķiploku sāli, kaltētu timiānu, miltus, kukurūzas miltus, baltos piparus, kajennas piparus un piparus. Maisījumā izmērc pangasīdsama iesmiņus. Uz grila uzkarsētā pannā izkausē sviestu un cep zivi. Pangasīdsamu grilē, līdz zivi viegli sadalīt ar dakšiņas palīdzību.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi