Paltuss un garneles uz iesmiņiem

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 500 g paltusa fileju
  • 4 bekona šķēles
  • 12 garneles
  • 1 gurķis
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ēdamk. pesto
  • 1 ēdamk. sāls
  • 2 tējk. sinepju

Pagatavošana

35 min.
  1. Zivs filejas sagriež nelielos gabaliņos un novāra sālsūdenī. Ļauj ievilkties 20 min. Tad zivi noskalo un apsmērē ar pesto. Bekonu aprullē ap zivi. Notīra garneles. Gurķi sagriež gareniski, izņem sēklas un tad sagriež plānās šķēlēs. Zivi, garneles un gurķi ver uz iesmiņiem. Sajauc eļļu, sinepes un apziež iesmus. Grozot, grilē 6 min. Pasniedz ar kartupeļu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi