Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Paltuss un garneles uz iesmiņiem

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g paltusa fileju
  • 4 bekona šķēles
  • 12 garneles
  • 1 gurķis
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ēdamk. pesto
  • 1 ēdamk. sāls
  • 2 tējk. sinepju
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Zivs filejas sagriež nelielos gabaliņos un novāra sālsūdenī. Ļauj ievilkties 20 min. Tad zivi noskalo un apsmērē ar pesto. Bekonu aprullē ap zivi. Notīra garneles. Gurķi sagriež gareniski, izņem sēklas un tad sagriež plānās šķēlēs. Zivi, garneles un gurķi ver uz iesmiņiem. Sajauc eļļu, sinepes un apziež iesmus. Grozot, grilē 6 min. Pasniedz ar kartupeļu salātiem.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas