Mencas fileja ar piparmētrām

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
  • Marinēti kāposti ar kariju
  • Skābenes
  • Piparmētra
  • Rapšu eļļa ar dillēm
  • Balzamiko etiķis
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Mencas fileju sagriež gabalos, ierīvē ar sāli un pipariem. Virsū uzkaisa sagrieztas piparmētras un cep visu rapšu eļļā. Apslaka skābenes ar balzamiko etiķi, iecilā. Liek skābenes uz šķīvjiem, pa virsu kārto marinēto kāpostu gabaliņus un cepto mencas fileju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi