Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mencu/dārzeņu sautējums

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētas mencas filejas
  • 5 tomāti
  • 1 cukini
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 -2 ķiploka daiviņas
  • 1 -2 ēdamk. eļļas
  • ½ tējk. majorāna
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. melno piparu
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Atkausētu zivi sagriež kubiņos vai platās strēmelēs. Nomazgā, sagriež daiviņās tomātus un cukini. Nomizo, sagriež sīpolu un sasmalcina ķiplokus. Sakarsētā eļļā apcep dārzeņus, līdz tomāti kļūst šķidri. Maisījumam pievieno zivi, majorānu, sāli un piparus. Ēdienu sautē, līdz zivs kļūst balta. Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Pasniedz ar maizi, vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas