Jūras līdaka itāļu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 jūras līdaka
  • 1 citrons
  • 50 g kviešu milti
  • 50 g vīns
  • 20 g sviests
  • 2 tējk. kaperi
  • Zivju garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivi apkaisa ar garšvielām un apviļā miltos. Sakarsētā sviestā, apcep zivi no abām pusēm, pielej vīnu, izspiež citrona sulu un pievieno kaperus. Pasniedz ar rīsiem un karstiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi