Līdakas sautējums ar mīdījām

Sastāvdaļas

  • 400 g līdakas fileja
  • 250 g konservētu mīdiju
  • 200 g konservētu garneļu
  • 200 g skābā krējuma
  • 2 olas
  • 1 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivi iztīra un noskalo. Sablenderē zivi, olas, pētersīļus un skābo krējumu, pievieno sāli, piparus. Tad pievieno notecinātas garneles un mīdijas, visu samaisa. Masu liek cepam traukā un pārklāj ar foliju. Trauku liek ar ūdeni piepildītā formā, sautē 45 min., 200°C. Atdzesē un pasniedz ar salātiem un skābā krējuma mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi