Jūras mēles veltnīši ar garneļu mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 jūras mēles
  • 1 šalotes sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 100 g garneļu
  • 100 ml 35% saldā krējuma
  • 50 ml baltvīna
  • Citronpipari
  • Tomātu pasta
  • Sviests
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Filejas pārgriež gareniski, ierīvē ar citronpipariem, sāli, satin veltnīšos un sasprauž ar irbulīti. Ietin ar sviestu iesmērētā folijā un cep 10-12 min., 150°C. Pa to laiku sīki sagriež ķiploku un sīpolu, apcep sviestā. Pielej baltvīnu, saldo krējumu un vāra, līdz mērce sabiezē. Tad pievieno dažas piles tomātu pastas un garneles. Visu uzkarsē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi