Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras velns ar laša sviestu

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles jūras velna bez ādas un muguras
  • 1 citrons
  • 100 g kūpināta laša
  • 50 g sviesta
  • 100 ml zivju buljona
  • 3 ēdamk. saldā krējuma
  • Dilles
  • Malti baltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Jūras velna šķēles noskalo, nosusina un apslaka ar citrona sulu, pievieno sāli. Dažus diļļu zariņus noliek rotāšanai, pārējos sasmalcina un samīca kopā ar kūpināto lasi un sviestu, pievieno piparus. Zivs gabalus kārto cepam traukā un pārlej ar zivju buljonu, tvaicē 3 min. Veidnē iemaisa lašu sviestu un krējumu, vēlreiz tvaicē 3 min. Pasniedz ar diļļu zariņiem un citrona daiviņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas