Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Jūras velna zupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 jūras velna filejas
  • 2 sīpoli
  • 2 šalotes sīpoli
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 lauru lapa
  • ½ sarkanās paprikas
  • ½ dzeltenās paprikas
  • 50 g sviesta
  • ½ citrona
  • 1 /8 l sausā baltvīna
  • ¼ l zivju buljona
  • ½ l dārzeņa buljona
  • 2 ēdamk. skābā krējuma
  • Kajennas pipari
  • Safrāns
  • Dilles
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Izkausē sviestu un apsautē tajā plānās strēmelītēs sagrieztu papriku, sasmalcinātus šalotes sīpolus, gredzenos sagrieztus sīpolus un saspiestu ķiploku. Jūras velna filejas apslaka ar citronu sulu, pievieno sāli un sautē 2 min. Tad vēlreiz pievieno citrona sulu, vīnu, zivju buljonu un dārzeņu buljonu, pievieno garšvielas un vāra 10 min. Zupā iemaisa krējumu un 1 min karsē. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātām dillēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas