Jūras velna zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 jūras velna filejas
  • 2 sīpoli
  • 2 šalotes sīpoli
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 lauru lapa
  • ½ sarkanās paprikas
  • ½ dzeltenās paprikas
  • 50 g sviesta
  • ½ citrona
  • 1 /8 l sausā baltvīna
  • ¼ l zivju buljona
  • ½ l dārzeņa buljona
  • 2 ēdamk. skābā krējuma
  • Kajennas pipari
  • Safrāns
  • Dilles
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Izkausē sviestu un apsautē tajā plānās strēmelītēs sagrieztu papriku, sasmalcinātus šalotes sīpolus, gredzenos sagrieztus sīpolus un saspiestu ķiploku. Jūras velna filejas apslaka ar citronu sulu, pievieno sāli un sautē 2 min. Tad vēlreiz pievieno citrona sulu, vīnu, zivju buljonu un dārzeņu buljonu, pievieno garšvielas un vāra 10 min. Zupā iemaisa krējumu un 1 min karsē. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātām dillēm.

Komentāri

marks 2015. gada 26. oktobris 18:57
es šodien uzstaisiju un bija ļoti garšīgi!!!!!!!!!!!!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi