Cepts kuprlasis majonēzē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 gab. kuprlaša
  • 1 citrons
  • 1 gl. piena
  • 3 ēdamk. majonēzes
  • Sarkanie maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

200 min.
  1. Zivi aplej un tur 3 h pienā. Tad ierīvē ar sāli, pipariem, apsmērē ar majonēzi un cep 160°C. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dekorējot ar citronu šķēlēm un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi