Makšķernieka sautējums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g asara filejas
  • 300 g zivju buljona (no kubiņa)
  • 150 g kāļa
  • 3 selerijas saknes
  • 2 vidēji burkāni
  • 1 pastinaks
  • ½ tējk. sāls
  • ¼ tējk. melno piparu
  • Pētersīļu sviestam
  • 4 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu
  • 2 ēdamk. margarīna vai sviesta

Pagatavošana

30 min.
  1. Saknes nomizo un sagriež sloksnītēs. Visu liek katlā un pārlej ar zivju buljonu un vāra apmēram 5 min. Ja zivju filejas ir lielas, tās sagriež gabaliņos. Liek pannā un uzmanīgi iecilā starp dārzeņiem. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Sasmalcinātos pētersīļus iekapā taukvielās. Sviestu ar karoti liek uz zivju filejām. Ēdienu uz lēnas uguns sautē, līdz zivs kļūst balta. Zivju sautējumu pasniedz ar rīsiem, svaigu graudu maizi vai baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi