Jūras asaris mīklā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 gab. jūras asara
  • 1 ola
  • 2 ēdamk. miltu
  • 1 ēdamk. rīvmaizes
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • 3 /4 glāzes eļļas
  • Pētersīļi
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

80 min.
  1. Samaisa 1/2 glāzi eļļas, citrona sulu, sagrieztus pētersīļus, piparus un sāli. Zivju gabaliņus aplej ar mērci un marinē 1 h. Tad tos apviļā miltos un mērcē, kas sastāv no olas, 1 ēdamk. eļļas, sāls un pipariem. Tad apviļā rīvmaizē un cep 5 min., 160°C. Pasniedzot dekorē ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi