Citronu sulā sautēts heks ar seleriju

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g saldēta heka
  • 50 -100 ml ūdens
  • 2 selerijas kāti
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 citrons
  • 1 lauru lapa
  • Maurloki
  • Baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Saldētu zivi atsaldē tā, lai to varētu sagriezt 2-3 cm platos gabalos. Sīpolu, burkānu nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Seleriju kātus un maurlokus noskalo, sagriež šķēlītēs. Dārzeņus liek katlā, pievieno lauru lapu, piparus, sāli, ūdeni un vāra 5 min. Pēc tam pievieno zivis un nedaudz citrona sulu. Ēdienu sautē 10-12 min, līdz zivis ir pilnīgi gatavas - baltas un necaurspīdīgas. Sautējumu pasniedz ar citrona šķēlītēm un vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi