Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Citronu sulā sautēts heks ar seleriju

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g saldēta heka
  • 50 -100 ml ūdens
  • 2 selerijas kāti
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 citrons
  • 1 lauru lapa
  • Maurloki
  • Baltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Saldētu zivi atsaldē tā, lai to varētu sagriezt 2-3 cm platos gabalos. Sīpolu, burkānu nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Seleriju kātus un maurlokus noskalo, sagriež šķēlītēs. Dārzeņus liek katlā, pievieno lauru lapu, piparus, sāli, ūdeni un vāra 5 min. Pēc tam pievieno zivis un nedaudz citrona sulu. Ēdienu sautē 10-12 min, līdz zivis ir pilnīgi gatavas - baltas un necaurspīdīgas. Sautējumu pasniedz ar citrona šķēlītēm un vārītiem rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas