Dorada ar balto pupiņu biezeni un mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g doradas
  • 230 g balto pupiņu
  • 20 g sviesta
  • 1 citrons
  • 130 ml saldā krējuma
  • 50 ml eļļas
  • 50 ml baltvīna
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Doradu ierīvē ar sāli, pipariem un apslacina ar citrona sulu. Zivi cep no abām pusēm, beigās virsū liekot sviesta gabaliņus. Pupiņas izmērcē, uzvāra un izberž caur sietu. Pievieno sāli, piparus un saputotu saldo krējumu. Atsevišķi katlā uzvāra baltvīnu, pievieno saldo krējumu, sāli un vāra, līdz mērce sabiezē. Doradu pasniedz ar pupiņu biezeni, pārlejot ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi