Cepta dorada ar zaļumu sviestu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 doradas
  • 5 kaperi
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 1 ēdamk. olīveļļas
  • Dilles
  • Piparmētras
  • Pētersīļi
  • Jūras sāls
  • Svaigi malti pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivī no abām pusēm iegriež trīs, 1 cm dziļus, diagonālus iegriezumus, ko ierīvē ar pipariem un sāli. Sakarsētā eļļā no abām pusēm apcep. Doradu liek šķīvī un aplej ar šķidrumu no pannas. Atsevišķi pannā izkausē sviestu. Pievieno sasmalcinātas dilles, piparmētras, pētersīļus un kaperus. Karsē 1 min., ik pa laikam apmaisot. Doradu pasniedz pārlietu ar zaļumu sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi