Butes kumosiņi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g butes filejas
  • 1 citrons
  • 1 /3 glāzes piena
  • 2 ēdamk. miltu
  • Pētersīļi
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju sagriež gabaliņos un iemērc pienā. Izņemot no piena, pārkaisa ar sāli un pipariem. Apviļā miltos un cep 4 - 6 min., 160°C. Gatavu zivi pasniedz ar citrona šķēlītēm un pētersīļu zaļumiem.

Komentāri

Juris Balulis 2010. gada 28. jūnijs 09:24
Šādu zivs ēdienu ēdīs pat cilvēks, kuram zivs negaršo. Nu ļoti garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi