Komentāri par: Smilšu mīkla

Sintija Brando 9. marts 20:14
Biezpienmaize sanāca laba. Mīkla negaršo kā klasiskā sviesta mīkla, bet garšo labi. :)
Elli fedota 3. janvāris 21:39
Es uztaisīju mīklu tieši tā kā norādīts šajā receptē, zobus varēja izlaust.
Jānis 2016. gada 2. oktobris 14:59
Sanāca labi
kontakts 2016. gada 25. jūlijs 13:53
Esmu taisījusi smilšu mīklas trīs dažādos veidos un neuzskatu ka ir tikai viens pareizais veids
elina 2016. gada 7. jūlijs 16:21
Ko jus stridaties man labi sanaca
Ilze 2016. gada 26. marts 10:29
Man tā īsti nesanāca.
Luīze 2016. gada 28. februāris 16:46
Paldies, ļoti garšīgi sanāca! IESAKU!!!
Anna 2015. gada 19. decembris 10:16
Liels paldies jums par so recepti man iznaca gardi riekstini.;]
Keita 2015. gada 20. septembris 10:10
Es tā īsti nesaprotu, cik ilgi šī Unas mīkliņa ir jācep?
Krista 2015. gada 25. februāris 12:57
Liels paldies par recepti!


Iesaku Visiem tiesam atra un vienkarsa!

Es liku miltus pakapeniski un man vajadzeja 550 g un cukura vieta es liku pudercukuru un Jums ari iesaku mikla nebus ilgi jakul un mikla nebus graudaina!

Pld tiesam velreiz!
Aija 2015. gada 1. janvāris 19:40
tagad kad katrā virtuvē ir virtuves elektroniskie svari;ni visu labāk mērīt gramos, ne glāzēs! bet paldies par recepti
alise 2014. gada 22. oktobris 13:11
paldies par recepti man loti nodereja :)
Lelde 2014. gada 19. augusts 21:01
Zaiga, sanāca brīnumgardi cepumi!
Kate 2014. gada 12. jūlijs 15:47
Intresanti mila! Kur tu ravi tik pretigu miklu? Pati izdomaji?
Kristīne 2014. gada 19. jūnijs 19:06
paldies par jauko un vieglo recepti!
markuss 2014. gada 16. marts 16:18
ir labas
Tango 2013. gada 23. jūnijs 00:16
Pirmoreiz dzirdu, ka kāds nav licis sev klāt olas.
alvine 2013. gada 4. jūnijs 19:15
ļoti laba tecepte pat bērni tadu var tadu uztasīt:D
anita 2013. gada 20. maijs 19:48
Paldies par recepti, pirmklasīga! Padalījos ar citiem.
anna 2013. gada 28. marts 09:06
es smilšu mīklu taisu tā: sakuļ olu ar cukuru, un samīca sviestu ar miltiem. tad visu maisa kopā. ļauj nostāvēties un cep.
Dagnija 2012. gada 11. decembris 18:39
Loti laba un atra recepte.uztaisiju lielu ripu,uzsmereju aprikozu ievarijumu,virsuu no miiklas "restiites" vinkarshi super,paldies par recepti!
linda 2012. gada 17. novembris 13:49
paldies par recepti !
Katya 2012. gada 17. jūlijs 11:00
Iekopēju Sirmā smilšu recepti

Milti – 400 g
Sviests – 200 g
Cukurs – pēc garšas
Sāls – šķipsna
ūdens

Ber traukā miltus, uzrīvē tam pa virsu sviestu, pieber cukuru, sāli, visu saberz kopā, pēc tam pielej ūdeni, visu sajauc viendabīgā masā, liec iekšā cepeškrāsnī. Cep, līdz mīkla kļuvusi zeltaina.
Henesy 2012. gada 29. jūnijs 16:33
Pirmo reizi dzirdu,ka vajag likt klāt olas!!!!!!!!
AGNESE 2011. gada 5. oktobris 17:16
Zaigai pašai bikīt jāpamācās, lai nebūtu graudiņu.
Helēna 2011. gada 15. aprīlis 18:02
Pirmo reizi dzirdu, ka sviests/margarīns jāizkausē!
Jāatlaidina tikai līdz istabas temperatūrai, lai var samīcīt!
Jana 2011. gada 4. marts 17:07
Zaiga rullē!
ERVINS 2010. gada 10. decembris 16:53
Shovakar izmeegjinaashu Zaigas recepti un tad doshu veerteejumu.Cepshu riekstinjus.Ervins.Z
Madara 2010. gada 4. decembris 21:44
daa smilsu miiklu war taisiit gan ar sodu gan bez. un konditorejaa wislabaakais ir eves margarins 80%. izmantoju to wisus 3 gadus kameer maaciijos.
roberts 2010. gada 28. jūnijs 18:40
Zaiga mums te baigā gudriniece.
Zaiga 2009. gada 10. jūlijs 19:49
P.S.mājas apstākļos labāks būs Valdo marg. Eve ir vienk.šausmīga tauku pika.
Zaiga 2009. gada 10. jūlijs 19:47
kas tad tā taisa smilšu mīklu????
Margarīnu saputo ar cukuru,lai nebūtu graudiņu,vai pēc iespējas mazāk.tad peliek olas ,sodu ,miltus un samīca.Būs gaisīga vijīga smilšu mīkla.
500g milti,250g marg.,150g cuk.,2 olas,mazliet soda
Tā lūk!
Daira 2009. gada 11. jūnijs 15:13
Man gan sanāca labi. Vienīgi miltus gan liku 4 glāzes.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes