Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karstais ātes pīrāgs

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g ātes filejas
  • 300 g nelobītu melno mīdiju
  • 1 citrons
  • 1 ola
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ēdamk. estragona lapiņu
  • 1 ēdamk. skābā krējuma
  • 1 tējk. melno ikru
  • 2 loksnes kārtainās mīklas bez rauga
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Smalki sasmalcina estragona lapiņas. Saberž tās piestā ar melnajiem graudu pipariem, pakāpeniski pievienojot olīveļļu un sāli. Kārtainās mīklas loksnes pārgriez uz pusēm. Divām pusēm izgriez vidu tā, lai veidotos rāmītis, gar malu atstājot aptuveni 5 mm. Rāmīšus uzliek veselajām mīklas pusēm un pārziež ar sakultu olu. Rāmīša iekšpusi ieziež ar estragona pesto. Plānās šķēlēs sagrieztu āti kārto pīrāga vidū. Izloba pusi no mīdijām un liek starp ātes šķēlītēm. Atlikušās mīdijas liek pīrāga virspusē. Pīrāgu apslaka ar citrona sulu, apkaisa ar sāli un pipariem. Cep 12 min., 200 °C. Pasniedz karstu ar melnajiem ikriem un skābo krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Marinēti kāposti ar gurķiem un burkāniem ziemai

Marinēti kāposti ar gurķiem un burkāniem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas