Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta ātes fileja

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g ātes filejas
  • 4 tējk. sviesta
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 4 tējk. ciedru riekstu
  • Pesto mērce
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Piparus
  • Sāli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Plānās šķēlēs sagrieztu ātes fileju kārto cepam traukā, virsū liek ar kapātiem ķiplokiem samaisītas sviesta piciņas un cep 5 min., 180°C. Gatavo fileju pārkaisa ar ciedru riekstiem un dekorē ar kapātiem zaļajiem garšaugiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas