Cepta ātes fileja

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g ātes filejas
  • 4 tējk. sviesta
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 4 tējk. ciedru riekstu
  • Pesto mērce
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Piparus
  • Sāli

Pagatavošana

15 min.
  1. Plānās šķēlēs sagrieztu ātes fileju kārto cepam traukā, virsū liek ar kapātiem ķiplokiem samaisītas sviesta piciņas un cep 5 min., 180°C. Gatavo fileju pārkaisa ar ciedru riekstiem un dekorē ar kapātiem zaļajiem garšaugiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi