Grilēta marinēta āte

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 2 ēdamk. svaigas laima sulas
  • ½ tējk. kaltēta timiāna
  • ½ tējk. kaltēta bazilika
  • 1 /8 tējk. kaltēta rozmarīna
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

270 min.
  1. Sajauc olīveļļu kopā ar laima sulu un garšaugiem. Zivi pārlej ar marinādi un tur 4 h ledusskapī. Tad izņem zivi no marinādes un grilē, pievienojot sāli un piparus. Zivs gatava, kad viegli sadalāma ar dakšiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi