Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēta marinēta āte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 2 ēdamk. svaigas laima sulas
  • ½ tējk. kaltēta timiāna
  • ½ tējk. kaltēta bazilika
  • 1 /8 tējk. kaltēta rozmarīna
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

270 min.
  1. Sajauc olīveļļu kopā ar laima sulu un garšaugiem. Zivi pārlej ar marinādi un tur 4 h ledusskapī. Tad izņem zivi no marinādes un grilē, pievienojot sāli un piparus. Zivs gatava, kad viegli sadalāma ar dakšiņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas