Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Asari fenheļu un krējuma mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 asari
  • 2 sīpoli
  • 1 fenhelis
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. balto piparu
  • 200 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivīm notīra zvīņas vai novelk ādu. Sīpolus nomizo un sasmalcina. Fenheli noskalo un sagriež plānās šķēlītēs. Mazās lapiņas sasmalcina. Pusi no sīpoliem un fenheļiem liek cepamajā traukā. Zivis ierīvē ar sāli un pipariem, liek cepamajā traukā uz dārzeņiem. Pāri liek atlikušos dārzeņus. Visam pārlej krējumu. Trauku pārklāj ar alumīnija foliju. Ēdienu cep 25 min., 2250C. Ēdienu Pārkaisa ar sasmalcinātajām fenheļa lapiņām un pasniedz ar kartupeļu biezputru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas