Asaris sēkliņu garozā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 asari
  • 1 ola
  • 1 citrons
  • 300 g gaileņu vai baraviku
  • 150 g skābā krējuma
  • 60 g saulespuķu sēklas
  • 80 g sviesta
  • 1 ēdamk. saulespuķu eļļas
  • 1 ēdamk. konjaka
  • Sīpolloki
  • Maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivs fileju atbrīvo no ādas un asakām, ierīvē ar sāli un pipariem. Maizītes sadrupina un samaļ kopā ar saulespuķu sēkliņām. Fileju apviļā sakultā olā, tad sagatavotā rīvmaizē. Fileju apcep 50°C no abām pusēm. Sīpollokus notīra, nomazgā un sagriež gabaliņos. Apcep sīpolus un gabaliņos sagrieztas sēnes, pievieno skābu krējumu, konjaku, sāli, piparus, pētersīļus un citrona sulu, ļauj uzvārīties. Ēdienu pasniedz ar grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi