Jūras asaris ar puraviem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg jūras asara
  • 1 kg puravu
  • 100 g burkānu
  • 100 g sīpolu
  • 100 g cukini
  • 100 ml baltvīna
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 lauru lapas
  • Pētersīļi
  • Melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīra, nomazgā zivi, iekšā liek lauru lapas un sasmalcinātu ķiploku. Puravus uz 2 min liek vārošā ūdenī, pēc tam atdzesē. Ietin zivi atdzesētajos puravos un liek cepam traukā, aplej ar baltvīnu un olīveļļu. Apkārt zivij liek sagrieztus burkānus, sīpolus un cukini, pievieno sāli un piparus. Cep 25 min., 200°С. Pasniedz ar ceptiem dārzeņiem un pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi