Lapiņu zupiņa

Man liekas, ka šī ir katra godprātīga latvieša zupiņa, vismaz divas reizes gatavojama vasaras sākumā!

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Kāpostu un sarkano biešu lapiņas 300 gr
  • Vistas gaļa 200 gr
  • Ūdens 2 l
  • Kartupeļi 3 gab
  • Putraimi 1 saujiņa
  • Sīpoli 2 gab
  • Ķiploks 1 zobiņš
  • Buljona kubiņi 2 gab
  • Sāls drusciņ
  • Vārītas olas 3 gab
  • Citrons 3 ripas
  • Skābais krējums 3 ēdamkarotes
  • Sīpolloki un dilles

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriežu nomazgātas lapiņas un apleju ar vārošu ūdeni.
  2. Lieku katlā vistas gaļu, mērcētos putraimus, kartupeļus, garšvielas un vāru līdz viss gandrīz gatavs, tad pielieku noblanšētās lapiņas, vāru gatavu
  3. Izvāru olas, sasmalcinu zaļumus, sagriežu citronu ripiņās
  4. Noņemu vārīto gaļu no kauliņiem, sagriežu.
  5. Sagatavoju porcijas: zupa, vistas gaļa, vārītas olu pusītes, krējums, zaļumi un citrona šķēlīte.
  6. Gatavs, labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi