Lapiņu zupiņa

2010. gada 18. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Man liekas, ka šī ir katra godprātīga latvieša zupiņa, vismaz divas reizes gatavojama vasaras sākumā!
Pagatavošana
60 min
1. Sagriežu nomazgātas lapiņas un apleju ar vārošu ūdeni.
2. Lieku katlā vistas gaļu, mērcētos putraimus, kartupeļus, garšvielas un vāru līdz viss gandrīz gatavs, tad pielieku noblanšētās lapiņas, vāru gatavu
3. Izvāru olas, sasmalcinu zaļumus, sagriežu citronu ripiņās
4. Noņemu vārīto gaļu no kauliņiem, sagriežu.
5. Sagatavoju porcijas: zupa, vistas gaļa, vārītas olu pusītes, krējums, zaļumi un citrona šķēlīte.
6. Gatavs, labu apetīti!
7.
Uz augšu