Komentāri
5
Jaunākie
Vecākie
Lieliska torte, viss sanāca ideāli. Viena piebilde, es nākošreiz taisīšu vairāk krema. Un virskartai var izmantot marcipānu nopirktu gatavu, tikai izrullē un klāj virsū.
Vērtējums
Atbildēt
meitinjai buus pirmaa gadinja balliite,shii buus iistaa torte!
Vērtējums
Atbildēt
Jā, tā ir kārtīga torte ar daudzām dažādām kārtām. Nav nekāds pīrāgs, kur samaisa miltus cukuru, olas un kādus augļus un cep laimīgs :) Arī gatavošanas laiks ir pailgs. Bet man garšo. Rīt cepšu laikam jau piekto reizi :)
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti gribas izmēģināt, bet biedē garais iepirkumu saraksts. :D
Cik apmēram izmaksā šīs tortes pagatavošana?
Cik apmēram izmaksā šīs tortes pagatavošana?
Vērtējums
Atbildēt
Lieliski. Visiem kolēģiem garšoja. Dažiem likās, ka cukura glazūra padara visu pārāk saldu, bet citādi- lieliski.
Glazūru iesaku rullēt starp 2 kārtām cepamā papīra, regulāri atlipinot vienu un otru nost, lai masai ir kur izplesties. Tad arī būs viegli uzklāt glazūru uz tortes virsū (ar vienu papīra kārtu).
Izmantoju saldēto zemeņu un aveņu maisījumu, jo likās, ka ziemas vidū zemenes vienas pašas varētu būt pārāk pliekanas. Bija labi.
Mandeļu cepumus veikalos neatradu, negribēju pati cept, tāpēc izmantoju marcipāna cepumus. Tas iedeva vietām nelielus marcipāna garšas akcentus. Man patika :)
Glazūru iesaku rullēt starp 2 kārtām cepamā papīra, regulāri atlipinot vienu un otru nost, lai masai ir kur izplesties. Tad arī būs viegli uzklāt glazūru uz tortes virsū (ar vienu papīra kārtu).
Izmantoju saldēto zemeņu un aveņu maisījumu, jo likās, ka ziemas vidū zemenes vienas pašas varētu būt pārāk pliekanas. Bija labi.
Mandeļu cepumus veikalos neatradu, negribēju pati cept, tāpēc izmantoju marcipāna cepumus. Tas iedeva vietām nelielus marcipāna garšas akcentus. Man patika :)
Vērtējums
Atbildēt