Rabarberu un zemeņu zupa

Sastāvdaļas

  • 150 g mazos gabaliņos sagrieztu rabarberu
  • 400 ml ūdens
  • 1 kanēļa miziņa
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • 50 ml ūdens
  • 500 ml zemeņu (250 g)
  • 50-70 ml -70 ml Dansukker fruktozes

Pagatavošana

15 min.
  1. Rabarberus, ūdeni un kanēļa miziņu liek katliņā, uzvāra un turpina karsēt uz mazas uguns 5 minūtes.
  2. Kartupeļu cieti sajauc ar ūdeni un lēnām iemaisa zupā. Izņem kanēļa miziņu, zupu nioņem no uguns.
  3. Zemenes saspiež šķidrā masā un ieblendē zupā iekšā. Ļauj zupai atdzist un pieliek fruktozi pēc garšas.

    Lai labi garšo!
    Zemenes saspiež šķidrā masā un ieblendē zupā iekšā. Ļauj zup...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi