Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardā filadelfijas siera kūka

Gardā filadelfijas siera kūka

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Filadelfijas siers – 3 iepakojumi (600 g)
  • Bezpiedevu jogurts – 300 g
  • Cukurs – 3 ēd.kar
  • Želatīns – 9 g
  • Citrona sula – 3 ēd.kar. vai pēc garšas
  • Tumšā šokolāde - 30 g
  • Stipra kafija, atdzesēta - nedaudz
  • Gatavs biskvīts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Biskvītu liek atveramā formā, ja par lielu, biskvīta malas nogriež. Biskvītu aprasina ar kafiju – tikai tā, lai uzsūc mitrumu nevis paliek slapjš.
  2. Uz smalkās rīves sarīvē šokolādi. ~ pusi uzkaisa biskvītam.
  3. Traukā izliek Filadelfijas sieru, piejauc jogurtu, visu uzmanīgi sajauc līdz veidojas viendabīga krēmveida masa. Piejauc citronas sulu.
  4. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī. ~ 150 ml karsta ūdens izšķīdina cukuru. Kad tas atdzisis, pievieno uzbriedināto želatīnu un izšķīdina. Pakāpeniski pievienojot, iejauc siera masā.
  5. Lej virsū biskvītam, pārkaisa ar rīvēto šokolādi. Formu pārklāj ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī. Kūka gatava nākamā dienā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas