Krāsainā vistas zupa

Sastāvdaļas

  • 50 g rīsu
  • 1 paprika (sarkana)
  • 1 paprika (zaļa)
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 kabacis (vidējs)
  • 1 -2 ķiploku daiviņas
  • Karijs
  • 300 g vistas filejas
  • 100 g saldētas kukurūzas
  • Sāls, baziliks, majorāns
  • 200 g kausēta siera

Pagatavošana

25 min.
  1. Rīsus vāra 1.5 l sālītā ūdenī apm. 10 minūtes. Iztīra piparus, nomizo sīpolu. Sagriež dārzeņus šķēlītēs. Uz pannas nedaudz pasautē tos un pievieno garšvielas. Apceptos dārzeņus ieber katliņā pie rīsiem. Uz pannas apcep strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un liek katliņā. Pievieno kukurūzu un kausēto sieru. Vāra apmēram 5 minūtes. Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi. Dārzeņus var variēt pēc izvēles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi