-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Ananasa salsa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 /2 neliela ananasa
-
1 čilli
-
Pētersīļa zaļumi
-
20 cm ingvera saknes
-
Miziņa no 1/2 laima
-
2 ēd. k. laima sulas
-
2 ēd. k. olīveļļas
-
1 /2 tējk. pūdercukura
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Ananasu notīra, sagriež nelielos gabaliņos. Čilli pārgriež uz pusēm, attīra no sēklām, sīki sagriež. Pētersīļu zaļumus sīki sakapā. Sajauc ananāsu, čilli un zaļumus.
-
Ingvera sakni notīra, ļoti smalki sagriež vai sarīvē.
-
Laimam norīvē miziņu, sasmalcina.
-
Traukā sajauc laima sulu, ingveru, pūdercukuru un olīveļļu.
-
Pārlej ananāsiem, sajauc, nedaudz atstāj, lai savelkas garšas un salsa iegūst īsto aromātu.
-
Pasniedz pie ceptas vai grilētas cūkgaļas, vistas gaļas.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs