Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ananasa salsa

Ananasa salsa

FOTO: Gunta

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /2 neliela ananasa
  • 1 čilli
  • Pētersīļa zaļumi
  • 20 cm ingvera saknes
  • Miziņa no 1/2 laima
  • 2 ēd. k. laima sulas
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 /2 tējk. pūdercukura
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ananasu notīra, sagriež nelielos gabaliņos. Čilli pārgriež uz pusēm, attīra no sēklām, sīki sagriež. Pētersīļu zaļumus sīki sakapā. Sajauc ananāsu, čilli un zaļumus.
  2. Ingvera sakni notīra, ļoti smalki sagriež vai sarīvē.
  3. Laimam norīvē miziņu, sasmalcina.
  4. Traukā sajauc laima sulu, ingveru, pūdercukuru un olīveļļu.
  5. Pārlej ananāsiem, sajauc, nedaudz atstāj, lai savelkas garšas un salsa iegūst īsto aromātu.
  6. Pasniedz pie ceptas vai grilētas cūkgaļas, vistas gaļas.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas