Ananasa salsa

2010. gada 5. jūnijs
Foto: Gunta
Pagatavošana
15 min
1. Ananasu notīra, sagriež nelielos gabaliņos. Čilli pārgriež uz pusēm, attīra no sēklām, sīki sagriež. Pētersīļu zaļumus sīki sakapā. Sajauc ananāsu, čilli un zaļumus.
2. Ingvera sakni notīra, ļoti smalki sagriež vai sarīvē.
3. Laimam norīvē miziņu, sasmalcina.
4. Traukā sajauc laima sulu, ingveru, pūdercukuru un olīveļļu.
5. Pārlej ananāsiem, sajauc, nedaudz atstāj, lai savelkas garšas un salsa iegūst īsto aromātu.
6. Pasniedz pie ceptas vai grilētas cūkgaļas, vistas gaļas.
7. Labu apetīti!
Uz augšu