Komentāri par: Zupa no svaigām skābenēm

Sintija 2013. gada 20. oktobris 14:55
Gardi bez gala...vnk un veselīgi.
Lauma 2011. gada 28. aprīlis 12:59
Es šitā gatavoju nātru zupu!! Bet nātres pirms tam noplaucēju :)
zane 2011. gada 10. janvāris 18:33
zupa sanaaca lloti garda, turklaat,kad taa bij gandriiz gatava, pievienoju mazliet zzaaveeta spekka, kas deva lloti patiikamu piegarssu un protams, aromaatu!:)
Valentina 2010. gada 30. novembris 15:12
Faktiski skābenes vajadzētu pirms pievienošanas zupai apliet ar vārošu ūdeni uz minūtēm trim. tad noliet ūdeni un likt klāt zupai, bet protams, tā ir brīva izvēle. Uzlejot vārošu ūdeni liekā skābeņskābe paliek ūdenī, kuru neizmantojam.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas

Jaunākās receptes