Krīzes zupa

2010. gada 31. maijs
Foto: Ārija Penk
Pagatavošana
30 min
1. Ļoti vienkārša un nedārga zupiņa!!! Ticiet! Pamēģiniet, tā Jums ļoti garšos.
2. Uzvāri katliņā ūdeni, kamēr tas uzvārās, pa to laiku ņem un sacep burkānus, kas ir sarīvētu uz biešu rīves, tad pieliec sagriestus sīpolus un visu sacep tā lai būtu sīpoli būtu zeltaini. Tad ieliec to katliņā kur vārās ūdens, 5-10 min. pavārās tad pieliec kubiciņos sagr.kartupeļus, lai viss vārās tik ilgi lai kartupeļi būtu jau mīksti, tad nogriez mazāk uguni un ber jau iepriekš sarīvētu sieru uz tās pašas biešu rīves un berot ar pirkstiem katliņā, lēnām maisi , tā lai siers nesaveļas kunkuļos. Šķīvī vari ielikt dillītes, lociņus. Bet es personīgi krējuma klāt nelieku, jo zupa ir dzeltena un taukvielas tur pietiek. Labu apetīti!!!.
Uz augšu