Laša zupa ar frikadelēm

Sastāvdaļas

  • Laša galva
  • Aknas, pieņi, asakas
  • Garšsaknes
  • Dilles
  • 200 g gaļas mīkstuma
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvmaize
  • Krējums
  • Kartupeļi
  • Citrona šķēlītes

Pagatavošana

60 min.
  1. Laša galvu, asakas, pienus, aknas kopā ar garšsaknēm liek aukstā ūdenī, uzvāra, noputo. Vāra 30-45 minūtes, izkāš caur marli. No asakām atdalīto zivs gaļu kopā ar cūkas vai liellopu gaļu samaļ, pieliek rīvmaizi, sāli, piparus, olu, sīpolu un pagatavo frikadeles. Buljonā vāra kartupeļus un frikadeles. Pieliek krējumu, dilles, katrā šķīvī ieliek citrna šķēlīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi