Cepta bute, franču gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g butes filejas
  • Citrona sula
  • 1 ēdamkarote valriekstu
  • Garšvielas
  • Vārīts brokulis
  • 2 vārīti kartupeļi
  • Ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Buti pārkaisa ar garšvielām un sasmalcinātiem valriekstiem un cep folijā, cepšanas beigās pārlej ar citrona sulu. Pasniedz ar vārītiem brokuļiem un kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi