7ēd. kar. Dansukker gaišā "Muscovado" cukura. Tā vietā var izmantot arī niedru cukuru "Demerara"
7ēd. kar. baltvīna etiķa
10ēd. kar. tomātu mērces
1tējk. dzeltenā karija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
50 min.
Ķiploku sasmalcina. Vistas fileju sagriež strēmelēs un sajauc ar ķiploku, cieti, ingveru un olu. Pārkaisa ar saļi. Atstāj iemarinēties uz 10-20 minūtēm.
Pagatavo mērci, sajaucot kopā visas mērces sastāvdaļas un vārot uz mazas uguns 20 minūtes.
Vistu pa vienai strēmelei apcep lielā eļļās daudzumā un nosusina.
Apceptās strēmeles pārlej ar gatavo mērci un sautē 1 minūti.