Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista saldskābā mērcē

Vista saldskābā mērcē

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas filejas
  • 6 daiviņas ķiploka
  • 2 ēd. kar. kartupeļu vai kukurūzas cietes
  • 1 ola
  • 1 tējk. malta ingvera
  • Sāls pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
  • Mērcei
  • 7 ēd. kar. Dansukker gaišā "Muscovado" cukura. Tā vietā var izmantot arī niedru cukuru "Demerara"
  • 7 ēd. kar. baltvīna etiķa
  • 10 ēd. kar. tomātu mērces
  • 1 tējk. dzeltenā karija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Ķiploku sasmalcina. Vistas fileju sagriež strēmelēs un sajauc ar ķiploku, cieti, ingveru un olu. Pārkaisa ar saļi. Atstāj iemarinēties uz 10-20 minūtēm.
  2. Pagatavo mērci, sajaucot kopā visas mērces sastāvdaļas un vārot uz mazas uguns 20 minūtes.
  3. Vistu pa vienai strēmelei apcep lielā eļļās daudzumā un nosusina.
  4. Apceptās strēmeles pārlej ar gatavo mērci un sautē 1 minūti.
    Apceptās strēmeles pārlej ar gatavo mērci un sautē 1 minūti.

    FOTO: Dansukker

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas