Sēņu tīteņi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg sēņu
  • 2 sīpoli
  • 1 glāze krējuma
  • 1 neliela kāpostgalva
  • 3 ēdamk. tomātu pastas
  • Sāls, pipari
  • 1 ēdamk. miltu
  • 2 ēdamk. sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. Svaigas sēnes sīki sagriež, novāra sālsūdenī, atdzesē un kopā ar sīpoliem apcep eļļā. Tas ir pildījums. Kāpostu lapas vāra 2-3 min., lapām virsū liek pildījumu, satin aploksnes veidā, pārlej ar mērci, sautē cepeškrāsnī 20-25 min. Mērcei miltus apcep sviestā, pievieno 1 ēdamk. krējuma, tomātu pastu, sāli un piparus pēc garšas. Uzvāra.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi