Mārrutku mērcīte angļu gaumē

Šādu mērci var glabāt ledusskapī 2 dienas.

Sastāvdaļas

  • 1-3 ēd. k. mārrutku
  • 2 tējk. etiķa
  • 1 tējk. citronu sulas
  • 1/4 tējk. Dijon sinepju
  • 1/4 tējk. sāls
  • 1 šķipsna/s melno piparu
  • 1 tējk. cukura
  • 250 ml viegli sakulta putukrējuma

Pagatavošana

10 min.
  1. Mārrutkus samaisa kopā ar etiķi, pievieno citronu sulu, sinepes, sāli, piparus, cukuru. Kārtīgi samaisa.
  2. Viegli lej iekšā putukrējumu un lēnām samaisa.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi