Rīgas klimpas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 /2l piena
  • 500 g šampinjonu
  • 2 -3 ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu zaļumusāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sarīvē, caurdurī notecina un pārlej ar verdošu pienu. Sēnes sīki sagriež, pieliek pētersīļus, sāli un sajauc ar kartupeļu masu. Ar mitrām rokām veido klimpas un vāra verdošā sālsūdenī 10-12 min. Nokāš caurdurī. Pasniedz pārkaisītas ar sarīvētu sieru vai pārlietas ar speķa mērci.

Komentāri

lars 2015. gada 6. februāris 12:21
Man šitas neturas kopā... vispirms jau masa ir šķidra un pēc tam viņa izjūk ieliekot vārīties... Tur kaut kas trūkst....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi