Rīgas klimpas

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 /2l piena
  • 500 g šampinjonu
  • 2 -3 ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu zaļumusāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sarīvē, caurdurī notecina un pārlej ar verdošu pienu. Sēnes sīki sagriež, pieliek pētersīļus, sāli un sajauc ar kartupeļu masu. Ar mitrām rokām veido klimpas un vāra verdošā sālsūdenī 10-12 min. Nokāš caurdurī. Pasniedz pārkaisītas ar sarīvētu sieru vai pārlietas ar speķa mērci.

Komentāri

lars 2015. gada 6. februāris 12:21
Man šitas neturas kopā... vispirms jau masa ir šķidra un pēc tam viņa izjūk ieliekot vārīties... Tur kaut kas trūkst....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni