Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g margarīns vai sviests
  • 1 ēdamkarote cukurs
  • 13 -15 ēdamkarotes milt
  • 0.5 kg smalki sagrieztu ābolu
  • 600 g biezpiena
  • 1 glāze cukurs
  • 4 olu dzeltenumi
  • 6 olu baltumus
  • 1 glāzi cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No margarīna, ēd.k cukura un miltiem izveido viendabīgu mīklu.Mīklu izklāj uz plāts, virsū uzliek 0,5 kg smalki sagrieztu ābolu. To visu pārlej ar biezpiena masu, ko gatavo no 600 g biezpiena, 1 glāze cukurs, 4 olu dzeltenumi. Visu to cep 10-15 minūtes cepeškrāsnī. 6 olu baltumus sakuļ ar 1 glāzi cukura stingrās putās, šo masu uzliek visam pa virsu un cep kamēr virsma paliek gaiši brūna. Atdziestot izveidosies rasiņa.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas