Rasiņa

Sastāvdaļas

  • 250 g margarīns vai sviests
  • 1 ēdamkarote cukurs
  • 13 -15 ēdamkarotes milt
  • 0.5 kg smalki sagrieztu ābolu
  • 600 g biezpiena
  • 1 glāze cukurs
  • 4 olu dzeltenumi
  • 6 olu baltumus
  • 1 glāzi cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. No margarīna, ēd.k cukura un miltiem izveido viendabīgu mīklu.Mīklu izklāj uz plāts, virsū uzliek 0,5 kg smalki sagrieztu ābolu. To visu pārlej ar biezpiena masu, ko gatavo no 600 g biezpiena, 1 glāze cukurs, 4 olu dzeltenumi. Visu to cep 10-15 minūtes cepeškrāsnī. 6 olu baltumus sakuļ ar 1 glāzi cukura stingrās putās, šo masu uzliek visam pa virsu un cep kamēr virsma paliek gaiši brūna. Atdziestot izveidosies rasiņa.

Komentāri

Līna 2009. gada 14. oktobris 12:25
Allažu novada favorītākā kūka! vienkārši lieliska

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi