Nūdeles upeņu želejā

Sastāvdaļas

  • Mazās sīkās nūdeles 1/2 kg
  • Upeņu sula 1 litrs
  • Cukurs 50-100 g (pēc paša garšas)
  • želatīns (ātri šķīstošais) 1 paciņa

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzvāra upeņu sulu, kopā ar cukuru, atdzesē, izšķīdina želatīnu, noliek malā.
  2. Izvāra nūdeles, gandrīz mīkstas, nokāš, bet neskalo.
  3. Iejauc nūdeles pagatavotajā sīrupa - želatīna šķīdumā, labi izmaisa, izlej porciju traukos un atdzesē lai sastingst.
  4. Pasniedz ar vaniļas krēmu vai balto saldējumu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi