Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas "magināde" marināde

2010. gada 4. maijs
Foto: Sanita Vijupe
Pagatavošana
15 min
1. Veselo vistu sadala gabaliņos un tad liek klāt sagrieztus citronus, apelsīnu un sīpolu - tos griež kā patīk. Es griezu citronus un apelsīnu uz pusēm un katru pusīti vēlreiz uz pusēm, tad griezu šķēlītes, bet sīpolu vienkārši ripiņās.
2. Tad pievieno majonēzi, krefīru un sagrieztas dilles, sāli pēc patikas. Pie citas garšvielas domāts, ka var pievienot maltos piparus, baziliku, oregano vai ko citu, kas ļoti garšo.
3. Tad rūpīgi visu izmaisa un pie reizes izspiež no citronu un apelsīna šķēlītēm sulu.
4. Traukam uzliek virsū šķīvi un liek aukstumā uz 4 stundām vai ilgāk.
5. Tad cep uz grila vai pannā.
Uz augšu